uttalanutakon 2

Wass Albert estet szervezett mára Csepel fideszes vezetése – „Úttalan utakon” címmel. Nem először próbál a csepeli Fidesz a narancsból szélsőséges ideológiát facsarni. Németh Szilárd és mamelukjai a fejlesztés helyett ismét a poros múlthoz fordulnak vissza. A Horthy-kultuszt idézik fel, pedig Csepelnek van valóban dicső időszaka, amit nem csak felidézni, de újra megvalósítani lenne érdemes!

Bővebben...

taggyules 7Tisztelt Hölgyeim és Uraim!
Kedves Barátaim! 

Szeretettel köszöntök mindenkit a második évezred, második évtizedének, utolsó ellenzékben töltött karácsonyi ünnepségén!

Amikor ezzel a beszéddel készültem, törekedtem arra, hogy kihagyjam belőle a politikát.

Ki kell, hogy hagyjam, mert az elmúlt éveket épp az árnyékolta be, az emberi kapcsolatainkat épp az tette tönkre, hogy a fideszes politika rátelepedett nem csak az ünnepeinkre, hanem az életünkre is. De nem csak rátelepedett – ma már azt is meg akarja mondani, hogy hogyan éljük az életünket!

Ebből pedig egyszer és mindenkorra elég volt!

Bővebben...

kerdojelEgy felmérés szerint négyből három csepeli úgy gondolja, hogy egyértelműen romlik a közbiztonság a XXI. kerületben. A lesújtó közvélemény kialakulásában minden bizonnyal szerepet játszottak az országos médiában is megjelent bűnesetek: az eperföldi gyilkosságok, a soroksári gyilkosság, vagy éppen a hárosi „erőszak”.

Bővebben...