abelalarcNéhány héttel korábban ígértem meg ezen a blogon, hogy lerántom a csepel.info álarcát és cáfolhatatlan bizonyítékkal állok elő a domain tulajdonosával és üzemeltetőjével kapcsolatban. Az eltelt időt arra használtam én is és információim szerint még nagyon sokan, hogy letöltöttünk minden olyan írást a honlapról, ami a tulajdonos és üzemeltető kilétének megismerése után alkalmas lesz különböző büntetőfeljelentések tucatjainak megindítására. Nos, Attila, készen állsz?

Igen tanulságos mindazon iratok tanulmányozása, amelyek a velem szemben folytatott fideszes rágalomhadjárat részeként indított feljelentések kapcsán keletkeztek. Talán még a honlapom részére rendelkezésre álló tárhely is kevés lenne mindezek nyilvánosságra hozatalához.

Persze a legtöbb irat a különböző Fideszes feljelentések kapcsán elrendelt és lefolytatott nyomozások, majd bűncselekmény hiányában megszűntetett eljárások kapcsán keletkeztek, amelyeket –mint gyanúsított– a vádemelési javaslattal egy időben iratismertetés címén én is megkaptam, illetve megkapok ma is.

Az iratok között nem csak a nyomozóhatóság feljegyzései, levelezése, illetve intézkedései találhatók meg, hanem az egyes ügyben tanúként meghallgatott személyek vallomásáról készült jegyzőkönyvek másolatai is. Így került a birtokomba az az iratkupac, amiben megtalálható Ábel Attila, Csepel alpolgármesterének tanúvallomásáról készült másolat. Ebben –többek között– a következők olvashatók: „Az üggyel kapcsolatban annyit szeretnék még elmondani, hogy a www.csepel.info domain név az én tulajdonomat képezi. A honlap üzemeltetésében is részt veszek, …” (a tanúvallomás hivatkozott része itt olvasható).

Előző blogbejegyzésemben már leírtam, hogy az elmúlt évek alatt mennyi dezinformáció, csúsztatás vagy szimpla hazugság jelent meg a csepel.infon, amit a jobboldali média is folyamatosan használ forrás megjelölésként. Szinte lehetetlen számba venni, hogy hány és hány jó érzésű csepeli embert, családot, vagy éppen szervezetet bántottak-, illetve rágalmaztak meg!

Biztos vagyok benne, hogy ennek vége! Mert Ábel Attila hamarosan bele fog fulladni, majd bukni azokba a perekbe, amelyeket vele szemben (2012. január 4-én biztosan) a tulajdonába, és üzemeltetésében lévő internetes oldalon megjelentek kapcsán indítani fognak az érintettek!